• Ne pregătim de Tabăra Jocurilor 2024!

Cum a fost în TABĂRA JOCURILOR 2023?

TABĂRA JOCURILOR este un eveniment care își propune să aducă împreună cât mai mulți iubitori ai jocurilor de societate. O săptămână plină de jocuri, concursuri, premii și activități în aer liber într-o locație superbă: Sub Cetate, Zetea, Harghita.

Tabăra are loc în incinta Pensiunii Hétvezér în perioada 31 iulie - 6 august 2023.

Deoarece ne dorim să ne facem cât mai mulți prieteni iar anul trecut nu am avut loc pentru toată lumea, anul acesta am decis să suplimentăm locurile, cu cazare la 5 minute distanță in Pensiunea Pepe Panzió.De ce la Sub Cetate?

Zona lacului Zetea este mai puțin cunoscută publicului larg, dar e foarte apreciată de toți cei care au trecut pe acolo.
Este situată aproximativ în centrul țării și dacă o să vrei o pauză de la joacă (de ce ai vrea așa ceva?), chiar o să ai cu ce să-ți petreci timpul.

În cadrul complexului unde vom fi cazați vei găsi o varietate de locuri de relaxare și distracție: hamace, piscină, ciubăr, terenuri de sport, locuri de joacă pentru cei mici. Toate disponibile gratuit pentru participanții taberei.

De la pensiune se pot închiria biciclete, este acces la saună (contra cost), avem în apropiere lacul Zetea, parcul de mângâiere de animale Babusgató, stațiunea Harghita Mădăraș sau parcul de animale sălbatice din Izvoare. Pe lângă asta, poți da o fugă până la Odorheiu Secuiesc sau să faci drumeții.Ce pot face la TABĂRA JOCURILOR?

În primul rând să te joci. Alege din cele peste 200 jocuri puse la dispoziție de organizatori sau de către ceilalți participanți. Vei avea locuri de joacă disponibile atât la interior cât și la exterior.


Participă la evenimentele propuse de noi sau doar joacă-te ce vrei, important e să te simți bine. Iar dacă ai chef de o pauză, cu siguranță îți vei găsi un partener de tenis de masă, badminton sau de-o plimbare cu bicicleta.
Cine poate participa?

Oricine s-a înscris și a plătit taxa de participare, care include cazarea, micul dejun, cina, acces zilnic la colecția de jocuri, ciubăr și piscină.

  • Vei avea la dispoziție peste 200 de jocuri de la clasice si de petrecere până la cele mai noi titluri apărute.

  • Vei avea posibilitatea de a întâlni oameni noi, din diverse colțuri ale tării, care împărtășesc aceeași pasiune pentru jocurile de societate

  • Vei avea la dispoziție teren de fotbal, baschet, volei, badminton, masă de ping-pong, piscină, ciubăr, hamace, trambulină și locuri de joacă pentru copii gratuit și biciclete sau saună contra cost.

  • Pe parcursul întregii săptămâni se vor desfășura evenimente care nu doar te vor amuza și îmbia la joacă dar care îți pot aduce si premii surpriză.

Locurile sunt limitate și mulți din participanții de anul trecut au ales să se reîntoarcă!

Cât e taxa de participare?

Taxa de participare începe de la 1250 RON de persoană și include șase nopți de cazare, mic dejun, cină și acces la toate jocurile și activitățile din cadrul Taberei jocurilor.
Participanții Taberei jocurilor vor fi cazați în cele 4 clădiri ale pensiunii Hétvezér sau la 5 minute distanță in cadrul pensiunii Pepe Panzió, în camere duble, triple sau cvadruple, cu baie proprie sau comună. Pentru o ofertă de participare care să se potrivească nevoilor tale, te rugăm să ne contactezi.

Pentru familii cu copii se aplică discounturi.

Plata taxei de participare se va face în contul Asociației Culturale Zilele Jocurilor, 40% la rezervare și restul de plată până în 30 iunie 2023. Ocuparea camerelor se va face în ordinea încasării avansului.

Tabăra jocurilor e un eveniment non-profit, organizat de Asociația Culturală Zilele Jocurilor. Banii încasați vor fi folosiți pentru plata cazării, mâncării și premiilor pentru participanți.

Locurile în Tabăra jocurilor sunt limitate, iar participarea este permisă doar persoanelor care au achitat taxa de participare.

REZERVĂ UN LOC ÎN TABĂRĂ

Dacă vrei să ni te alături în Tabăra jocurilor rezervă un loc completând formularul de mai jos.

Contactează-ne

Dacă ai întrebări sau vrei mai multe detalii despre tabără scrie-ne pe adresa de e-mail contact@bgcamp.ro