Ce e TABĂRA JOCURILOR – BGCAMP?

TABĂRA JOCURILOR – BGCAMP e un eveniment care celebrează jocurile de societate. O săptămână într-un loc cu verdeață, lacuri și jocuri non-stop. Ce ți-ai putea dori mai mult?

Când va avea loc?

În perioada 25-31 iulie 2022, de luni până duminică.

Unde va avea loc TABĂRA JOCURILOR – BGCAMP?

În inima Secuimii, în județul Harghita; mai exact, la poalele Munților Harghita-Mădăraș, în localitatea Sub Cetate, foarte aproape de Odorheiu Secuiesc. Gazda va fi Pensiunea Hétvezér, cu o curte deosebită, saună, piscină, ciubăre, locuri de joacă pentru copii și noi vom veni cu multe, multe jocuri.

Privire de ansamblu asupra complexului Hétvezér

De ce la Subcetate?

Zona lacului Zetea este mai puțin cunoscută publicului larg, dar e foarte apreciată de toți cei care au trecut pe acolo. E situată aproximativ în centru țării și dacă o să vrei o pauză de la joacă (de ce ai vrea așa ceva?), chiar o să ai cu ce să-ți petreci timpul. De la pensiune se pot închiria biciclete, este acces la saună (contra cost), avem în apropiere lacul Zetea, parcul de mângâiere de animale Babusgató, stațiunea Harghita Mădăraș sau parcul de animale sălbatice din Izvoare. Pe lângă asta, poți da o fugă până la Odorheiu Secuiesc sau să faci drumeții.

Pensiunea Hétvezér are camere duble, triple și cu patru paturi

Ce pot face la TABĂRA JOCURILOR – BGCAMP?

În primul rând să te joci. Alege din cele peste 200 jocuri puse la dispoziție de organizatori sau de către ceilalți participanți. Participă la evenimentele propuse de noi sau doar joacă-te ce vrei, important e să te simți bine.    

Unul din locurile de joacă disponibile


Cine poate participa?

Oricine s-a înscris și a plătit taxa de participare, care include cazarea, micul dejun, cina, acces zilnic la colecția de jocuri, ciubăr și piscină.

Cât e taxa de participare?

Până în 15 martie 2022 poți beneficia de Early Bird la 950 lei de persoană. Taxa include șase nopți de cazare, mic dejun, cină și acces la toate jocurile și activitățile din cadrul Taberei jocurilor. 

Între 16 martie și 30 iunie 2022 taxa de participare este de 1100 lei de pe persoană. Taxa include șase nopți de cazare, mic dejun, cină și acces la toate jocurile și activitățile din cadrul Taberei jocurilor.

Pentru familii cu copii se aplică discounturi.

Plata taxei de participare se va face în contul Asociației Culturale Zilele Jocurilor, 40% la rezervare și restul de plată până în 30 iunie 2022. Ocuparea camerelor se va face în ordinea încasării avansului.

În cazul în care după data de 30 iunie 2022 vor rămâne locuri disponibile, vor fi disponibile și pachete cu mai puține nopți incluse. 

Tabăra jocurilor e un eveniment non-profit, organizat de Asociația Culturală Zilele Jocurilor. Banii încasați vor fi folosiți pentru plata cazării, mâncării și premiilor pentru participanți.

Locurile în Tabăra jocurilor – BGCAMP sunt limitate, iar participarea este permisă doar persoanelor care au achitat taxa de participare.

Înscrie-te sau pune-ne întrebări mai jos: